Polityka prywatności

Skoro tutaj jesteś, to zapewne cenisz sobie swoją prywatność. Jest ona dla nas absolutnym priorytetem. Poniżej znajdziesz zbiór zasad, którymi się kierujemy.

Właściciel serwisu in1.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności.

Jednakże wszelkie zmiany nie będą miały wpływu na podstawowa zasadę naszej Polityki Prywatności: in1.pl nie sprzedaje i nie udostępnia danych osobowych swoich użytkowników osobom trzecim.

Dane osobowe

Administratorem Twoich danych osobowych jest właściciel serwisu in1.pl - CALDER Łukasz Kalinowski, 01-234 Warszawa, ul.Marcina Kasprzaka 29B/185, adres e-mail: kontakt @ in1.pl. Twoje dane osobowe są przetwarzane zgodnie z rozporządzaniem RODO z 25 maja 2018 r. , ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r. oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002r. Oświadczamy, że jesteśmy świadomi zagrożeń wynikających z przetwarzania danych osobowych w Internecie. Jednocześnie dokładamy wszelkich starań, by zapewnić odpowiednią ochronę Twojej prywatności.

Zakres i cel zbierania danych osobowych

Twoje dane są zbierane w celu komunikacji za pośrednictwem newslettera. Są to imię i adres email. Jest to minimalna ilość danych niezbędna do umożliwienia nam swobodnej komunikacji z Tobą.

Dane są podawane dobrowolnie, lecz są wymagane, aby zapisać się na listę mailingową. Przekazując nam dane osobowe (poprzez zapisanie się na listę mailingową) za pośrednictwem serwisu in1.pl, świadomie wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji handlowych poprzez środki komunikacji elektronicznej, z wykorzystaniem telekomunikacyjnych urządzeń końcowych.

Przysługuje Ci prawo do kontroli przetwarzania Twoich danych osobowych. Możesz to zrobić kontaktując się z administratorem serwisu poprzez email: kontakt @ in1.pl. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera, klikając na link, pozwalający na rezygnację z subskrypcji, znajdujący się w mailu, który od nas otrzymałeś lub kontaktując się z nami poprzez email: kontakt @ in1.pl.

Twoje dane są powierzane w celu realizacji umów następującym podmiotom:

  • UAB “MailerLite”, Paupio st. 46, LT-11341 Wilno, Litwa – w celu korzystania z systemu mailingowego i wysyłania newslettera,
  • Amazon Web Services, Inc, 410 Terry Ave North Seattle, WA 98109-5210 USA – dane przechowywane są na serwerach w Irlandii.

Niezbędne wymagania techniczne

Abyś w pełni mógł korzystać usług serwisu in1.pl niezbędne są:

  • adres email
  • dostęp do Internetu
  • urządzenie wyposażone w przeglądarkę WWW

Cookies - ciasteczka

Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane na Twoim urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, smartfonie), z którego korzystasz przeglądając strony internetowe. W plikach cookies zazwyczaj zapisane są informacje, z jakiej strony internetowej zostały wysłane, czas ich przechowywania oraz unikany numer. Mogą one być odczytywane przez nasz system informatyczny (cookies własne) lub system informatyczny podmiotów trzecich (cookies podmiotów trzecich). Nie służą one do identyfikacji tożsamości użytkowników i nie są łączone z danymi, które podajesz w trakcie rejestracji.

Cookies własne wykorzystywane są do prawidłowego działania serwisu in1.pl. Przechowują one m.in. informacje na temat Twojej zgody na wykorzystywanie plików cookies. Dzięki temu informacja o plikach cookies wyświetla się tylko podczas pierwszej wizyty na stronie in1.pl na danym urządzeniu.

Cookies podmiotów trzecich mogą wykorzystywane poprzez serwisy, z którymi współpracujemy. W celu zwiększenia atrakcyjności serwisu korzystamy z systemu analizy danych oraz ruchu na stornie. Wykorzystujemy Google Analytics Google Tag Manager oraz Facebook Pixle.

  • Google Analytics, Google Tag Manager - systemy dostarczone przez Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  • Facebook Pixel - narzędzie marketingowe dostępny w ramach serwisu Facebook i zapewnianych przez Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA.

Informacje zbierane w ramach Pixela Facebooka, Google Analytics czy Google Tag Manager są anonimowe. Nie pozwalają nam na Twoją identyfikację. Wiemy jedynie, jakie działania podjąłeś poruszając się po naszej stronie. Za pomocą tych narzędzi kierujemy do Ciebie reklamy. Promujemy w ten sposób nasze produkty i usługi co jest naszym uzasadnionym celem.

W każdej chwili możesz zablokować instalowanie plików cookies lub trwale je usunąć. Do tego celu musisz wykorzystać stosowne opcje w swojej przeglądarce internetowej. W razie problemów skorzystaj z plików pomocy przeglądarki www lub skontaktuj się z jej wydawcą.


Korzystamy z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności.